Inte alltid så smart

Det är väl inte helt rättvist att skylla på att fredagsmyset ersattes med ensamkväll. Att N snabbt fick hög feber och att jag blev sittandes ensam kvar med lillebror i köket. Men där satt jag i alla fall. Och där på köksbordet stod också datorn.

En hel höst utan att låta hjärnan rusa iväg allt för långt fram. Men där stod datorn och för första gången googlade jag Hjärntumör. Dumt. Jättedumt.

Antibiotikan återinförd i vardagen. Liksom ny infektion, feber och sjukhusdagar. I mitt huvud surrar obehagliga procenttal och ord. Jag tänker fortsätta förhålla mig till tumörfakta som till Ns första röntgenbilder. Om det blir en klar förbättring, om det ganska säkert börjar gå åt rätt håll då är jag öppen för att se- och veta mer. Annars avstår jag. Helt.


Kommentarer
Postat av: K M-A

Hoppas att det blir bättre så ni kan få en fin jul ihop. Nej K läs inte mer på google om det avstå du från det! Tänker på er och skickar styrka!

2011-12-19 @ 11:01:45
Postat av: Anonym

Klokt val att inte googla mer - N är ju unik och med kommande mirakel behövs inte mer information än den som handlar om just N. Julen står för dörren och min önskan är att ni ska få en härlig jul tillsammans hela familjen. Vi tänker på er - KRAMAR

2011-12-19 @ 12:07:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0