Små fina saker

Skatten och Tussen njuter av en hemmadag tillsammans. I morgon halvering igen.

Om det inte vore för den här pojkhuvudsklumpen, som ligger som ful smutsig dimma över min värld, då skulle jag allt tycka att livet är himla fint. Att jag har det bra. Att jag är en person som fått oerhört mycket. Att jag är tacksam. Om dimman bara kunde ta och skingras snart så att jag får ägna mig åt saker som gör skillnad.


Kommentarer
Postat av: Elinor

Jag hoppas så interligt att N känner sig stark så att ni får några härliga juldagar tillsammans med familjen hemma i lugn och ro. Tänker på er och vill skicka mina varmaste styrkekramar till dig och din familj!

2011-12-19 @ 17:50:43
Postat av: Katrin

Du gör all skillnad i världen för dem som är närmast dig. Kramar

2011-12-20 @ 10:21:28
Postat av: Fiffi

Precis! Du gör skillnad varje dag. För N, din familj och alla omkring dig. Att ni kämpar och håller ut gör skillnad för oss alla. Ni visar att det går, måste gå, även om det mest fasanfulla händer. Allting har fått en annan innebörd efter beskedet i september. Just den upplevelsen om det vi har, vad som är meningsfullt och viktigt har fått en helt annan färg! När dimman lättar kommer världen ha en helt ny skepnad. Så mycket bättre, starkare och finare. Håll ut!Stor kram

2011-12-20 @ 10:31:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0