Ett andlöst litet Nej...

Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till mina reaktioner. Eller rättare sagt ickereaktioner. Är antagligen för trött för att orka möta allt som händer med ett rimligt känsloeko. N och hans infektionsvärden ser allt bättre ut. Permission och nytt behandlingsdatum hägrade så fint för oss. Bara för att nu kasta oss tillbaka. Hjärnodlingarna visar tyvärr bakterier. Vilka växer kring den "främmande materie" de inopererade rören i hjärnan utgör. Det är inte bra. Verkligen inte.

Neurokirurgerna har ett nytt ställningstagande att göra. Den här gången inte bara dräneringsrören i magen och kran i Ns huvud. Nu gäller det om något alls kan sitta i Ns huvud. Vilket vi ju vet att det måste göra för att han ska klara trycket som tumören orsakar.

Men vi börjar bli duktiga på att inte förvänta oss saker. Att vänta. Så vi fortsätter lugnt pysslandet med kungakronan N ska ge till lillebror på födelsedagen i övermorgon. Lika lugnt som vi beställer tårta och fortsätter kaffedrickandet. Vi övar oss i att stå ut och i att oreagera. Sparar på krafterna tills dom behövs bättre.

Kommentarer
Postat av: Pernilla

Hej Katarina!

Ville bara säga att M gav mig adressen till denna blogg och att jag kommer läsa den, om det är ok med dig. Jag tänker på er ofta och hoppas var dag på mirakler, som trots allt händer då o då.

2011-10-06 @ 14:24:16
Postat av: Ingalill

Så oberäkneligt allting är men det visste vi ju. Vi kämpar tillsammans med er och skickar en massa hopp, kärlek och styrkekramar.

Pyssla på med kungakronan, och kalasa för T. Mirakel finns det måste vi tro på.

2011-10-06 @ 14:33:52
Postat av: Fiffi

En dag i taget. Håller tummarna för att imorgon blir en "ja dag"! Lova mig att du hör av dig om du vill ha sällskap någon kväll. Vi är här och laddar med er. Största kramen

2011-10-06 @ 20:48:21
Postat av: Johanna

Upponed...är tanken som kommer till mig. Hela eran värld är upponed! Men den måste vändas rätt snart! Som Pernilla skriver, mirakler sker!Ladda för födelsedagsfirande, och hoppas att kungakronan blir urtjusig!Många varma styrkekramar och massor av kärlek!PS.Och vill du ha sällskap och kanske en stund utan sjukhusliv så finns nu en stilla undran i din hotmailkorg...

2011-10-07 @ 08:47:48
Postat av: Camilla

Kära Ni!

Jag fick via er vän B reda på denna blogg...Jag känner med er så förfärligt mycket, men vill verkligen sända er hopp och tro, samt en massa strykekramar o värme!! (vi har träffats hos BoP några gånger)

Din blogg är fantastisk!!! KRAM

2011-10-07 @ 13:15:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0