Kalas

Det är någonting som jagar mig. Oroar. Har jag en föraning om något? Känner igen känslan från förr av när något är på väg att hända. Gav upp sömnen tidigt och gick upp i den mörka höstmorgonen. Försökte vila i stillheten innan staden vaknar, vila i lillebrors knappt hörbara snusande. Vackert men det gör ont. Jag plågas av bilderna av allt vi riskerar att gå miste om. Alla saker man som vuxen får ta del av när man på nära håll får följa dom där små. Dom där som växer så mycket mer än vi. Jag hör mamma när hon sa till mig att hon skulle använda sommaren till att berätta... Jag vet att jag svarade med att skoja bort henne, vadå sommaren vi har ju mycket tid. Du ska minsann inte dö! En alldeles för kort tid därpå var det för sent. Vi skiljdes, alldeles för unga. Hon nästan 50. Jag 23.

För två år sedan låg jag just nu i ett rum med en liten tyst spanare vid min sida. Hans grumliga ögon betraktade mig och livet var fullkomligt. Idag är det hans dag. Och min. Men mest av allt är det den stolta storebroderns. Han med guldmedicin i droppet och guldkrona på huvudet. Snart äger lillebrodern en alldeles egen.


Kommentarer
Postat av: Fiffi

Vaknade 07.05 och tänkte på er. Vi finns med er i tanken både natt som dag. Förstår att känslan av "något på g" är plågande. Kom ihåg din kraft,vill du något riktigt mycket så blir det så. Det har vi sett förut. Nu har du också alla runt omkring som vill samma sak. Vi riktar alla krafter och hopp mot miraklet!!! Hoppas att ni får en fin dag och att ni firar Lilltusse riktigt kungligt. PS S tycker fortfarande att T är den gulligaste unge han sett. Stor kram från alla oss i viken

2011-10-08 @ 10:28:50
Postat av: anki

Ni finns alltid i våra tankar och böner.Sänder massor med goda krafter och ett stort mått av hopp!Önskar lillT en fin födelsedag.Stora varma kramar Anki Ingvar

2011-10-08 @ 11:31:29
Postat av: Pia

Hoppas att Ni får en alldeles kunglig fantastisk dag och det härliga är väl att barnen lever i nuet - njut av det!

Styrka, mirakel och kraft önskar jag Er alla!

2011-10-08 @ 17:04:34
Postat av: Pia

Tranströmer fick Nobelpriset - men han är bara skuggan av hur Du skriver!

Är detta Din nästa karriär, att skriva om allt detta onda på ett så fantastiskt sätt - det kräver sin KVINNA!

2011-10-08 @ 17:08:14
Postat av: Pia

Nils har namnsdag i Dag - stor kram!

Nils betyder SEGER!

2011-10-08 @ 17:26:17
Postat av: Ylva

Stort grattis till T ifrån oss! Jag kan se honom så tydligt framför mig, fast jag aldrig träffat honom, iklädd guldkrona hos sin stolta familj! Hoppas ni alla kunnat mysa tillsammans idag.

Smärtan i det du skriver är så intensiv att jag nästan tappar andan. Men jag vet att din kärlek och kraft är så ännu mycket starkare.

Kärlek, böner och varma kramar i massor, din Norrlandssyster

2011-10-08 @ 22:38:58
URL: http://sjukhusliv.blogg.se/
Postat av: B

Hoppas ni fått en bra dag med namnsdag o födelsedag. Önskar vi kunde fira dagen med er. Tänker på er mycket! Kramar/ B

2011-10-08 @ 22:44:22
Postat av: K M-A

Hoppas småkungarna fick en bra namnsdag & födelsedag igår. Kraft och tankar sänder jag er/kram

2011-10-09 @ 12:05:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0