Komplikationer

Det är svårt att behålla masken. Den där ogråtiga, lugna masken vi lagt oss till med inför N. När det nu börjar talas om ny operation. I morgon. Då blir det nästan omöjligt.

Läkarna talar nu lite mer allvarligt om eventuella komplikationer. Infektion som inte läker i buken. Vätska i lungorna. Att dräneringsrören från hjärnan kanske måste tas bort. Att infektionen i magen måste läka ut innan rören på nytt opereras in. Jag har fortfarande inte vågat fråga hur snabbväxande tumören är och hur illa det är att vänta med cellgifter. Det här är en jävla skit. Livrädslan kramar mig. Tänk om Ns kropp inte klarar det den behöver klara för att kunna få de cellgifter han behöver? Tänk om det inte ens går att behandla honom. Om vi tvingas vänta på... det där alternativet jag ända från början varit så rädd för. Att smärtlindring blir det enda.

Jag går med mjuka knän och svimningsvärme genom allén och inväntar svaren från röntgen och provtagning. Kan man få ropa efter lite mirakel och goda nyheter nu?


Kommentarer
Postat av: Lena Strömberg

Hej Katarina. Våra gemensamma vänner här i Sthlm berättade om det ofattbara som ni drabbats av. Jag skickar mängder med styrkekramar och hoppas att ni får goda nyheter.

2011-10-03 @ 18:41:48
Postat av: Britta

Du härliga kära vän! Önskar mer än någonsin att kunna trolla, trolla bort det onda och trolla fram mer hopp... Jag tänker på er och gråter med er!

Finns här när som helst. Kramar/ B

2011-10-03 @ 22:08:27
Postat av: Katrin

Allvaret i det du skriver drabbar mig. Jag har drömt om detta inatt. Skräcken, den ovissa väntan och behovet av tröst. Önskar så att jag kunde lindra. Jag hoppas och tror att det ska gå bra till slut, men vägen är lång. Kram

2011-10-04 @ 08:09:35
Postat av: Anna-Karin

<3 och styrka!

2011-10-04 @ 09:09:05
Postat av: Stor oändlig kram /Linda

Katarina, du ska veta att jag tänker på er varje dag och på natten när jag vaknar till. Jag ber och hoppas att det snart ska vända och att allt blir bättre. Jag ber för er och hoppas hoppas på att få läsa något positivt.

2011-10-04 @ 09:28:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0