Måndag och ny jobbvecka

Tänk att få ha lite söndagsångest. Känna sig lite besviken över att helgen redan är slut och att det är långt till nästa. Min telefon spelar spratt med mitt förstånd när den hela tiden meddelar vilka möten jag skulle ha deltagit i. Om jag fortfarande jobbat kvar på mitt gamla. Istället sover jag utan väckarklocka. Går upp när snusaren vid min sida behagar vakna. Gör mig osynlig i galonjacka och förflyttar mig till en annan sida stan. En helt annan värld.

När jag ser mig omkring i den där andra världen är kanske det mest påtagliga att alla är som vi. Vi är inte dugg udda och ingen blinkar över diagnos. En flicka på avselningen ser riktigt dålig ut. Jag blir så orolig när jag ser henne. Och hennes urlakade föräldrar. Fast flickan är kanske sexsju, ligger hon i en vagn som dom sakta går runt runt med. Syrgastuber därunder. Söndergråtna föräldraögon ovanför. En annan flicka håller precis på att lära sig gå och äta. Hon är så pigg och go. Skrattar och ler, liksom hennes mamma och pappa. Och det finns så många till... Friskare. Sjukare.

Vi behöver. Åter igen. Få några små ljusglimtar, goda nyheter. Jag och pappan är så trötta. Orkar knappt prata längre. Vi behöver tankas. Guldmedicin för oss vore hemmahäng i flock. Tidigt den här morgonen gjorde jag Ns rum lite fint. Tänkte att vem vet, vi kanske överraskas med permission idag. Jag menar, varför inte. I den här berg-och-dalbanan får vi uppenbart vara medmom det mesta. Permission tack.


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag håller tummarna för permission och hemmamys för hela familjen. Vanlig måndagsmiddag vid köksbordet, tappad mat på golvet, temys med gomackor framför TV:n. Önskar det för er, önskar så hårt och mycket jag bara kan.Varmaste kramen!

2011-10-10 @ 10:12:43
Postat av: Fiffi

Håller tummarna för permis!! Hoppas på att få ge dig en guldkram IRL i veckan. Kram tills dess.

2011-10-10 @ 11:41:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0