Morgonglitter

Det har sina fördelar att bo på taket. Frosten glittrar mot oss där vi sitter bland kaffekoppar och müslihögar. Lillebror skrek sig till en efterrättskaka och jag hör mig själv låta som min egen mamma när jag tjatar på N om att dricka för att bli frisk. Får vi inte i honom vätska under dagen måste vi nog in och droppa honom. Mammarösten säger "det är du själv som bestämmer om du ska åka tillbaka till sjukhuset idag eller vara hemma". Hårda bud. Men han sippar i sig en läpp mjölk till innan han återvänder till tv-soffan i sin superhjältepjamas.

Den där fina höstdagen som tidigare i veckan gjorde så ont är snällare idag. Kanske är det frosten som hjälper mig att stå lite stadigare. Norrlandsrötterna som gör sig extra påminda när det börjar dofta förvinter. Särskilt som jag kan gå på is utan att halka.

N och lillebror är tillbaka i köket. Liksom pappan som tog sig en liten avvikare. Leverpastejkladd, teckningar, Juholt på ekot, kungakronor och påtår. En generös morgon att spara ner i det där hjärtat. Bunkra lite inför andra, kanske torftigare tider.


Kommentarer
Postat av: LL

Skönt att ni är hemma hela familjen! Önskar er en lugn, skön och mysig helg! Ni finns i mina tankar hela tiden. A ber varje kväll att N ska bli frisk och komma hem till henne för lek och glass :-) Många Varma Kramar från oss!

2011-10-14 @ 10:46:25
Postat av: Ingalill

Vi glittrar ikapp med er. Köksmys och morgonmys:) Hälsa superhjälten och pussa han som ville låna ut sin gose.

Dagens kramar till er

2011-10-14 @ 11:18:01
Postat av: K M-A

Önskar er en riktigt fin myshelg hela familjen och mina tankar finns hos er! Kram

2011-10-14 @ 15:28:53
Postat av: Johanna

Ha en underbar familjehelg! Värma kramar

2011-10-15 @ 13:59:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0