Sond, spypåsar & syskonkärlek

Jag tycker allt att det fortfarande glittrar hos oss. Utöver uppdroppning fick N en sond insatt via näsan igår. Mindre kul tyckte den allt mer humörstarke fyraårigen. Rätt ok och definitivt tryggt ur näringssynpunkt tyckte föräldrarna. Sött med plåster på kinden. Nu är förvisso sonden redan utryckt eftersom en seg bil fick N att sätta i halsen. Bara för att av ren reflex fortsätta och kräkas upp hela sonden. Lite gulligt det med. Bara att ta fram kökssaxen, klippa av röret så kort som möjligt och sedan dra ut resten genom näsan. Vi fortsätter lära oss nya spännande saker.

Dom två tussarna tycker så mycket om varandra att våra vuxenhjärtan knakar. Lillebror som aldrig varit i en tillvaro utan sin stora beskyddare. Och N som avgudat sin bebis ända sedan BB. Idag bråkade dom för första gången. Skönt. Dom växer. Och N börjar tydligt bli piggare. Pigg nog att gå undan när det är medicindags eller när legobitar knycks.

Antagligen blir det ett nytt sjukhusbesök i eftermiddag för insättning av ny sond. Lika vanligt som odramatiskt bland BONK-barn utan smak och aptit. Men sedan, kanske i morgon kväll, då tänkte vi vara utmanande. Skissa på roliga saker vi vill göra och mår bra av alldeles oavsett om det sen måste avbokas. Dags att börja fylla på med Livet Utanför.


Kommentarer
Postat av: pia

hoppas att Ni kan fylla på så att Era hjärtan blir alldeles fulla!

2011-10-16 @ 10:36:31
Postat av: Johanna

Ja! Energipåfyllning!Mängder av kärlek

2011-10-17 @ 07:56:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0