En dag med många saker i

Ingen sömn alls natten till idag. Barnakut med lillebror innan dagis. Potentiell blindtarm - eller förstoppning. På väg ut sökte jag upp läkaren vi träffade när vi var där med N och hans trötthet. Hon som tog oss på allvar, som remitterade röntgen på barnsjukhuset. Jag sa Tack, tack för att du fångade in en diagnos med så tunna tecken. Hon visade upp en arm med gåshud och gav mig en alldeles äkta kram.

Fortsatte mot sjukhuset. Försökte hjälpa en förvirrad tant vid hållplatsen samtidigt som jag försökte prata med N i telefon. Tanten skällde på spårvagnarna som gjorde så att hon inte kunde gå över vägen. Samtidigt som N glatt kvittrade på i andra änden. Fyraåringen som för några veckor sedan inte kunde kommunicera annat än med "ja" talade om för mig att Cellräkningen såg bra ut! Försenat morgonkaffe tillsammans med barnsjukhusets underbart knäppa clowner. N skrattade så han kiknade. Vi vuxna smälte. Terapi på hög nivå. Efter clowner, hurtig sjukgymnast.

Nybakat i dagrummet. I entrén danstävling med Tony Irving som domare. Vidare till lekterapin. Sinnenas rum med delfinsång och lavalampor. Glitterfärg, droppställningar, blandsaft och barnläkare. Damerna nere på lekterapin verkar nu alla känna Ns namn. Och klockan är knappt eftermiddag.


Kommentarer
Postat av: LL

Vad glad jag är att höra att N är mycket piggare!!! Vi ber att det bara blir bättre och bättre! Hoppas att han snart kan komma hem till oss så A kan få bjuda honom på glass :-) KRAM

2011-10-25 @ 17:05:44
Postat av: Jeanette

Va skönt att höra att N är piggare!! Hoppas på förstoppning för lillebror! Tänker på er! KRAM!!!

2011-10-25 @ 19:13:16
Postat av: Ingalill

Fin beskrivning av ditten och datten. N:s glada skratt klingar i mina öron. Hoppas lillebrors magonda har gett med sig och att du får sova gott i natt.

Snart är N hemma igen på permis så hela familjen får rå om varandra. Nattkramar från Härnta.

2011-10-26 @ 00:08:40
Postat av: Fiffi

Låter verkligen som ett heltidsjobb!! Hur gick det med Tussen? Du vet att vi har hela registret hemmma vad gäller stopp i magen.... Håller tummarna för att alla dina killar mår bättre idag. Stor kram till dig Kattis P...

2011-10-26 @ 09:55:24
Postat av: Anna

Sitter på jobbet i tårar när jag läser din blogg. Så fantastiskt skrivet och så fruktansvärt smärtsamt. Jag hoppas på massa glädje till dig och dina killar och ett slut på all sorg, och jag kommer att hämta tidigt på dagis idag!

2011-10-26 @ 13:38:46
Postat av: K M-A

Läser din blogg varje dag och tycker att du skriver så fantastiskt om detta smärtsamma. Skönt att läsa att N är piggare och hoppas att det skall fortsätta så. Hoppas ni får det bra på nästa permis så hela familjen får rå om varandra. Kram

2011-10-26 @ 15:34:14
Postat av: Fiffi

Ge dem länk till bloggen så kan de få läsa underbar text om livskvalitet i det stora och lilla! Hoppas på att få bjuda på en stund kvalitet snart tills dess stor kram.

2011-10-26 @ 20:42:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0