Försöker prata med mig själv

Staden vaknar långsamt. Det verkar bli en fin dag på många sätt. Jag vill gärna att Ns höga feber lämnar honom idag. Vi behöver en fin söndag tillsammans.

Jag kände mig tunn där jag satt ensam i soffan under lördagkvällen. Kallt ihålig utan något annat alternativ än att försöka stå ut. Det går inte att snabbspola och ingen jag känner kan trolla. Jag hör hur jag ber alla att övertygat tro på miraklet. Att vi är mirakelfamiljen. Att tumören krymper över all förväntan och rimlighet. Och att neurokirurgerna, efter de planerade åtta omgångarna guldmedicin, säger: Ja. Det går att operera. Vi gör det.

Det räcker inte med att hoppas. Måste tro på att det blir så!


Kommentarer
Postat av: Fiffi

Förstår för första gången hur det är att vara bloggberoende... Önskar så innerligt att det skulle bli under andra omständigheter som jag upptäckte grejen med att följa en blogg. Det är så viktigt att få veta hur det går, hur ni har det och lätt kunna skicka en stor cyberkram. Vill bara att ni skall veta att vi tror tillsammans med er! Det går vägen! Hoppas vi kan ses snart. Ta en paus, spola lite tid framåt,bara vara och kaffa så klart. Längtar efter er. Kram

2011-09-25 @ 21:34:56
Postat av: Ingalill

Vi tror att det blir så. Styrkekramar. Snart fredag och vi längtar.

2011-09-25 @ 22:02:20
Postat av: Mia

Jag lever mitt i min egen vardag med jobb, VAB, kvällsmat, planering och liver rullar på. Sen några veckor tillbaks finns även du och din familj i min vardag - inte bara som en tillfällig kontakt någon gång i månaden utan varje dag. Jag tänker ofta på hur ni har det och jag tar ofta pauser bara för att fundera ... Jag funderar och önskar att jag kunde ge er någon form av tröst. Det jag kan göra är att innerligt tro på att om vi alla vill kan mirakel ske ... Bamsekramar till mirakelfamiljen

2011-09-25 @ 22:23:18
Postat av: Pip

Jag tror på mirakel. Det finns inget annat alternativ. Kramar

2011-09-25 @ 22:39:50
Postat av: K. M-A

Kära Katarina. Jag tror på mirakel och hoppas. Kram

2011-09-26 @ 13:36:06
Postat av: B

Du är en fantstisk människa K och du har en otrolig förmåga att få andra att må bra. Jag finns här och tror.... jag tror på er och tänker att detta ska gå bra. Är bara sååå tacksam att få vara en vän i detta!

2011-09-27 @ 21:35:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0