Skyddsnät

Många frågar om vi blir väl omhändertagna av personalen kring BONK. I min värld får vi det dom kan ge oss. Hjälp att byta sängkläder nattetid. Provtagningar. Medicineringar. Ibland några ord men oftast lugn tystnad. Tänker att det kanske ändras längre fram. I en tid när N är riktigt dålig. Brukar ju vara då man får se dom kantigaste kliva fram och hålla upp. Det känns obehagligt att lätt peta på insikten att det kommer att bli värre. Mycket värre.

Under helgen har vi blivit bortskämda med hemlagad mat i portionslådor. Så måga kloka som förstår att det enklaste är det svåraste för oss. Liksom ett helt annat skyddsnät. Precis som dom morgon- och kvällsmeddelanden som troget kommer till mig från er där utanför och som delar min dag. Säger godmorgon och kramar mig godnatt.

När jag klev in på Ns rum i morse fanns där en ny lukt utöver den vanliga. Lukten av ostsmörgås som gjort den ökända Titta ner i magen, titta upp igen-turen. Men N är rätt glad trots att han haft ordentligt ont i natt och fått flera morfindoser. Det verkar som att vi ska få äta middag tillsammans hemma i eftermiddag. Den första dagpermisionen glittrar mot oss genom de tunna solstrålar som september ger oss idag.

Kommentarer
Postat av: Mia

K - Jag tänker tillbaks på alla våra samtal under de senaste åren då du alltid lyckats få mig att må bättre och jag önskar inget hellre än att finnas där för att "lyfta upp" dig och din familj just nu. Ni finns ständigt i mina tankar och förhoppningsvis kan jag omvandla min omtanke till en stor KRAM då vi träffas nästa gång. Fram till dess skickar jag en jämn ström av önskningar om att allt ska gå så bra det bara kan ...

2011-09-19 @ 22:02:38
Postat av: Jennie

Läst din fina blogg och torkat mina tårar för N, dig, M och lillebror. Är höstruskigt i Småland idag så jag har tänt ljus och stannat vardagen lite. Önskar att 4 stycken jättestora, varma och positiva kramar kan flyga på höstlöven till er och hålla om er länge länge....

2011-09-20 @ 11:11:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0