Den här resan

Vad är det med den här resan. Egentligen. Vad vill den mig?

Det mildrande vårljus som fått glittra stilla omkring oss. Lade sig en aning. När vi idag deltog i vår första gruppträff för föräldrar med hjärntumörsbarn. Ordet "återfall". Är det som biter sig starkast kvar. Alla dessa återfall... jag tror att ingen pratat allvarligt om dem med oss. Tidigare. Sannolikheten att vi skulle komma så långt var kanske för låg. Eller. Säger man så om sannolikheter. Är den för stor. Sannolikheten. Att vi inte kommer så långt alltså. Ja inte vet jag. Jag vet bara att det börjar klarna. På riktigt. Insikten om att vi måste njuta av tiden vi har.

Kväll och alldeles nära oss lever en annan familj. Som just tagit steget mot en ny sorts föräldragrupp. Den med de som Mist. För mitt inre kan jag se en liten lampa stå och lysa på ett ensamt flickrum. Där just nu bara längtan efter ett barn. Och tårar bor.


Kommentarer
Postat av: Lisa

Det är en otäck sjukdom ni kämpar emot. Jag hoppas så att ni inte ska behöva tampas med återfall och bakslag längre fram. Oro och vetskap en är tufft nog att leva med. Kram

2012-04-16 @ 08:47:11
Postat av: Kristin

Livets resa innehåller en del passager som vi nog aldrig kommer att förstå varför vi ska gå igenom. Men på något konstigt sätt fortsätter livet och dess resa framåt ändå. Vi formas av dem, det vet vi. Ingen kan förstå en annan människas resa fullt ut, innan man själv vandrat samma steg.

Du har så mycket kärlek och styrka inom dig - dina ord avslöjar dig! Hang in there sister!! Kram

2012-04-16 @ 14:24:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0