Nya skor

Lång väg kvar och alldeles för tidigt för att göra det där skriket. Känna den rena lyckan. Andas ut. För jag utgår ifrån att bakslag, ångest och annat. Kommer. Många gånger till. Lika säkert som att vi fortfarande inte vet hur det här ska sluta.

Men idag doftar det ändå annorlunda. Hemma hos oss. N har fått ett litet skrivbord. Och det känns plötsligt viktigt att han får ett nytt regnställ. Gummistövlar. Vi som aldrig köpte några riktiga vinterkläder. Till pojken vi inte trodde skulle få användning för några.

Lång väg kvar. Men. Den där fingervisningen. Den ser... Den ser bra ut. Och här och nu är det bara varmt omkring oss.


Kommentarer
Postat av: Therese

Klart att han ska ha nya stövlar och regnställ! Passa på att köpa badbyxor också, för snart kommer sommaren!! Kram

2012-04-13 @ 10:32:28
Postat av: Ylva

Och snart är det dags för nya badbyxor! Idag är det varmt hos mig med, en innerlig glädje som resulterar i tårar på jobbet, små skutt och tjut! "Det ser bra ut". Här och nu. Livet just här och nu är gott. De varmaste kramar och önskningar att värmen fortsätter, Ylva

2012-04-13 @ 10:42:44
Postat av: Mia

Inom kort blir det ett vårskrik a´la Ronja ... och alla kommer vi att stämma in. Vi får väl också hålla tummarna för lite regn så att de nya regnkläderna får användas ... tänk att se hela familjen hoppa omkring i vattenpölarna ... Mysigare går inte att få ... KRAM

2012-04-13 @ 15:14:27
Postat av: Nu gråter jag igen när jag läser om eran kamp, men det känns så mycket bättre att fälla glädjetårar. Vårkramar och energi i massor. Cathis M..

2012-04-13 @ 20:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0