Fint

Dagarna går. Han fortsätter att må allt bättre. Piggare. Gladare. I morgon packar vi igen. Mot äventyr. Och nytt flyktförsök från den där objudna gästen som flyttat in.

Femtio paket. Och något stort. Önskar han sig av tomten. Men vad han önskar är Hemligt. Ögonen som glittrar på ett sätt jag minns från länge sedan, börjar få sällskap av ögonfransar. Och det är omöjligt att säga vad som är finast.


Kommentarer
Postat av: Gunnar

Hej familjen!
Här i Härnta har vintern slagit till. Vi har några decimeter snö och det har varit rätt kallt några dagar. Svärmor har halvt frusit ihjäl och snöat in ute i lilla byn Vike. Veckorna springer i väg och skola/jobb varvas med önskningar och planering inför julen. Förstår att vi just nu lever helt olika liv, men för barnen antar jag att planering, tankar och önskningar ser ganska lika ut, frisk eller sjuk spelar nog mindre roll sett ur ett litet barns perspektiv...
Tänk om det kunde vara så för vuxna också då och då. Att inte alltid behöva känna oro och rädsla gnaga som ständig följeslagare. Vi önskar er bara bra dagar och bus och lek när orken finns. Kunde jag, skulle jag skänka styrka och energi. Bamsekramar till er alla!

2012-12-06 @ 20:27:44
Postat av: Lena

Vad fint att läsa! Blev varm. Kram till er!

2012-12-06 @ 21:55:19
URL: http://www.levamedsorg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0