Han som aldrig klagat

Jag önskar att jag kunde låna lite av ditt hår mamma. Säger han och stryker försiktigt längs mitt nytvättade toviga. Börjar gråta. Jag längtar efter mitt hår. Fortsätter han, tyst. Jag längtar efter mitt hår... Jag förstår det svarar jag. Jag förstår verkligen att du längtar. Och det är okej att tycka att det är skit. Då brister det för min skatt. Han gråter och gråter.

Du har varit så fantastiskt tålmodig och duktig. Aldrig klagat. Kämpat så länge. Jag vet att du är trött på det här nu och ledsen. För det är jag med. Jag är jätteledsen. Tårarna i soffan är nu våra gemensamma.

Lillebror kommer fram till oss. Han stillnar i sin gråt. Sträcker fram armen och stryker över lillebrors tussiga huvud. Du är så fin. Säger han. Du är så söt. Men lillebror är tre år och vägrar ge kramen den stora ber om. Så han blir lite ledsen, igen.

När han blir större kommer han att förstå hur mycket du tycker om honom. Säger jag och gråter. Lite till. Sedan är frihetstiden slut. Dagpermisen. Dags för halva familjen att åka. Vi behöver verkligen en lugn måndag tillsammans. Hemma.


Kommentarer
Postat av: Helena Kyrk

Älskade lilla vän.... I mina tankar!

2012-12-16 @ 21:31:44
Postat av: anna linné

Skymtade dig från vårt tillfälliga rum.Svårt! Önskar jag kunde sända styrka för att fortsätta hålla i, hålla om o hålla ut.

2012-12-16 @ 21:47:03
Postat av: Lena

Hjärtat brister. Lilla fina N. Lilla fina T. Och fina mamman och pappan.
Fuck fuck fuck cancer!

2012-12-16 @ 22:09:15
URL: http://levamedsorg.blogspot.com
Postat av: Anonym

Tänk så mycket kärlek det finns mellan Er- fantastiskt!
en liten fot och så stort avtryck....
Tänk vi(många av oss) som tycker att en vardags måndag är trist .....låt oss vakna upp! i tid!
Kramar

2012-12-16 @ 23:07:48
Postat av: Britta

Kära älskade barn...massor av kärlek till er!!

2012-12-17 @ 15:46:08
Postat av: Linnea

Har inte varit här inne på bloggen sedan miraklet. Då lättad och lycklig. Och nu detta.. Tårarna har runnit längs mina kinder hela dagen. Jag vet att Gud har stora planer för er lilla N. Planer som inte kan förverkligas här på jorden. Planer som ingen av oss kan förstå. Jag tror att er ögonsten snart kommer behövas någon annanstans.
Jag hoppas och ber att solen snart kommer lysa på er igen och värma era brustna hjärtan. Kanske kommer den då ha fått förstärkning av den vackraste lilla solstråle den kunnat önska sig.
<3

2012-12-17 @ 18:33:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0