Motgången

I mitt minne finns ett studentområde här i stan som heter Motgången. Men jag är så trött nu, irrar runt lösryckta ord bland tomhetsmoln. I mitt huvud.

Strålstartsdagen. Genomförd sen lika hastigt som allvarligt också förändrad. N klagade på huvudvärk och blev trött. Orosklump i magen. Knappt två timmar efter hemkomst - snabb taxi till BONK. Minskat medvetande, kramper, dålig syresätning, akut röntgen. Nu full av olika mediciner. I en säng på IVA. Det talades först om respirator men med lite tur slipper vi. Den här dagen. Som jag hade tänkt ta i nacken och börja det där överlevnadsstarka positiva. Troendet. Den dagen är lika allvarlig som. Som. Riktigt jäkla dålig.


Kommentarer
Postat av: Mia

Älskade underbara vän - jag kan inte med ord beskriva hur ledsen jag är att allt inte bara går raka spåret framåt - mot den ljusa framtiden som jag så innerligt önskar er. All styrka och många kramar till er på alla hjärtans dag. <3 <3 <3

2012-02-14 @ 20:45:00
Postat av: Märy

Jag hade också tänkt att idag skulle bli den där "nu går vi framåt" dagen. Men så blir det en detour. Hoppas den blir kort så ni snart kan få se det goda och fina som också finns där ute. Alla vi runt er vill så gärna ta med er mot det ljusa.

2012-02-14 @ 22:19:42
Postat av: Sofia

Tänker på dig vännen! Är så ledsen för er skull, hoppas så innerligt att allting ska vända o att ni ska få uppleva de ljusa dagarna snart. Styrkekramar från mig

2012-02-15 @ 08:31:22
Postat av: K M-A

Blir så ledsen för er skull att detta skulle hända. Hoppas verkligen att det vänder och att ni åter få se ljuset i det hela. Skickar styrkekramar.

2012-02-15 @ 09:36:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0