Om att växa med sina barn

Uppfångad. Ingen kan mitt namn i dom sjuka korridorerna. Jag är bara mamma till en patient. Men det finns andra som känner det namnet. Och som fångat upp och vänt den här dagen. Att vara synlig. Finnas. Minnas. Vad det där namnet brukat stå för. Betyder. Kan. Vill.

Ångesten. För en stund vilandes. I insikten om att på något sätt går det. Även om det värsta skulle hända. För vi växer med våra barn. Just nu mår N bra, känner sig frisk. Då är det den vägen vi följer. Om, när något annat kommer. Hindrar oss att gå. Just den friska vägen. Då kommer N att leda oss på den andra. Och hur skrämmande det än tycks så kommer vi att klara det med.

Livet. Måste börja levas igen. Inte sen. Nu. Jag kan inte begripa hur men tänker att om jag lyssnar närmare på N så visar han mig tydligt hur jag ska göra.


Kommentarer
Postat av: Elinor

Ja, du har en poäng där att våra barn visar oss vägen om vi bara lyssnar och ger dem tid. N kan säkert ge dig en del svar på dina funderingar och din oro. Barn är fantastiska och N kan lära dig mycket. Jättehärligt att höra om att han fått springet tillbaka i benen. Det glädjer mig att höra och jag hoppas att han hinner samla kraft tills nästa vecka. Tänker på er så mycket! Ta hand om dig och din familj och hör av dig om jag kan göra något för dig. Stor kram Elinor

2012-02-07 @ 17:00:25
Postat av: Katrin

Katarina, Katarina, Katarina. För mig är det namnet på någon som jag tycker väldigt mycket om. Det är lätt att tappa bort sig själv i det vanliga livet, inte konstigt då om du gör det nu, när allt är annorlunda, fast det är också livet, och jag tycker att du är bra på att finnas mitt i livet som det är just nu. Kram

2012-02-07 @ 19:57:53
Postat av: Pia

Så KLOKA NILS och DU är!

Många stålkvinnokramar till Dig!

2012-02-08 @ 11:46:09
Postat av: B

Ni visar varandra!Du är så klok och N är en fantastisk liten kille på alla möjliga sätt.

Sänder massor av kärlek till er och hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för varandra och för oss andra.

Kram

2012-02-10 @ 22:48:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0