VAB

Det gäller att ta ett ordentligt tag. Hålla fast i kakelkanten till den här gungande jättebassängen. Otäckt lätt som det är, att svepas iväg. Tappa fotfästet.

Hemma på permission. Försöker vi göra den här måndagen. Till någonting bra, något som inte kontrolleras sönder. Andas han? Yr? Ont? Men N är cool. Vill passa på att baka när lillebror sover. Ligga på sängen och lyssna till högläsning ur mina gamla skrivböcker. Konstiga dramatiska barnberättelser om "lil-spökket", det märkliga "jungel-eventyrret" och såklart "rövarna i skuleskogen"... Talar om för sin lillebror att han Älskar. Får givetvis en nekande trotspuff tillbaka. Glass, kaksmet, tv-tittande och pyjamasrufs hela dagen. Nästan som en helt vanlig vab-dag. Jag slås av att gränserna töjts orimligt långt. Och finner samtidigt ett oväntat lugn i att vi trots allt. Är relativt friska. Och vi vill leva. Väldigt mycket vill vi fortsätta leva!


Kommentarer
Postat av: Ingalill

Skickar en hel kappsäck full med styrkekramar. Carpe diem med bak,glass,högläsning och allt annat som kan förgylla tillvaron. Hjärta till er.

2012-02-20 @ 17:09:58
Postat av: a-s

Ljuset.

Är trots Allt.

Starkare.

:)

kram

2012-02-20 @ 21:12:58
Postat av: Johanna

Och ni KOMMER att fortsätta att leva! Mirakelbarnet kommer att klara detta, precis om mirakelmamman, mirakelpappan och mirakeltussen. För att det bara är så.Massvis av kärlek och styrka och stora, varma tröstkramar

2012-02-21 @ 09:53:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0