Åter till helglivet

Börjar redan kännas som vanligt. Det där att N blir dålig strax innan dagvården stänger för helgen. Det ligger något alldeles visst över just "fredag 15.40". Ringa och jaga sjuksköterskor som i sin tur jagar läkare. Hemmatrampet i väntan på besked. Avvaktan. Middagen som aldrig tar sig. Störd av olugn.

Lördag morgon och skatten är på väg in till sjukhuset. Veckan som startade med tystnad och tilltagande trötthet. Toppas nu av yrsel och svimningsanfall. Ännu mer sömn. Hans stora ledsna ögon bara hänger med. Orkar inte protestera. I den gula lilla väskan trängs kaniner med tandborsten och trollspöt. Och N viskar tyst till sina bekymmerstroll. Dom som bor i den lilla träasken som alltid ska följa med till sjukhuset.

Jag vill fortfarande tro att vi är starka.


Kommentarer
Postat av: Anna-Karin

Ni är starka!!! Förhoppningsvis är det sista gången trollen i lådan skrämmer skiten ur er. Håller allt jag kan för att ni får det lugnt och fint framöver. NU får det ju ändå räcka! All styrka till er, och till sensommaren vill jag se båda era pojkar i en liten plaskpool hos mina tjejer 'på landsbygden'', tre hållplatser från Linne'! Där finns tid för mammor, kaffe, jordgubbar och rosevin. Så det så!

Kram A-K

2012-06-02 @ 17:23:21
Postat av: E

Nej nej nej!! Inget mer nu, det räcker, nog nu! Nu ska han bli frisk och ni ska få återgå till en vardag fylld med vardagliga saker och träffa vänner och njuta! Tror att det vänder ny, det kommer! Kram

2012-06-02 @ 20:28:50
Postat av: Mia

När ska det vända ... på riktigt ... ? Ni är starka och vi andra som kan följa er resa ... om än på håll ... önskar inget mer än att allt ska bli vända och bli bättre. Kramar från Skåne!

2012-06-03 @ 17:43:49
Postat av: Karin

Sänder över all värme å kärlek som går. Ni är så starka och N är alldeles fantastisk !

Precis som andra har skrivit, nu täcker det!

Kram

2012-06-03 @ 18:11:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0