Avslut och Början

Jag måste sluta nu. Det här skrivandet. Som att vinka av en vän. Bli lite ledsen på perrongen, stå ensam kvar. Sedan vända om. Börja gå åt sitt eget håll. För det är helt enkelt dags.

Att våga skriva när livet varit smärtsamt och svårt. Har för mig varit ren överlevnad. Ett sätt att andas djupt. Stanna kvar. Ta mig igenom. En dag. Och ännu en. Och en till. Trots att jag många gånger känt att nu går det inte längre, jag orkar inte mer... Men det gör vi. Hela tiden. Orkar lite till. 

Kaoset. Ickelivet. Sjukhuslivet. Kommer kanske tillbaka. Eller så fortsätter vi sakta gå mot allt bättre dagar. Kanske. Får vi komma till den där overkligt stora dagen där ordet Frisk. Blir verklighet. Men det är en helt annan historia. Och den vill inte berättas här.

Jag vill skicka en varm kram till var och en av alla er. Som vågat följa oss på vår resa. Vissa långt vid det här laget. Andra kortare. Alla lika uppskattade. Jag hoppas att ni stannar mig om våra vägar korsas. 

Avslut. Och början.


Katarina


Kommentarer
Postat av: Marie & Noel

Så klart! Lycka till med allt, vi ses.

2012-06-29 @ 01:14:27
Postat av: Anna

Jag är tacksam för att du låtit oss följa med er eftersom det varit lättare att förstå en del av det ni behövt genomlida. Jag pratar för flera när jag säger att ditt skrivande dock ej får avslutas här för du har en skrivartalang som du måste dela med dig av! Kramar och lycka från mig

2012-06-29 @ 07:14:29
Postat av: Sofia

Tack vännen för att du delat med dej av er vardag även när den varit som allra svårast. Jag hoppas fortfarande att du kommer att skriva den där boken om Miraklet någon gång i framtiden...du har verkligen talang. Hård kram

2012-06-29 @ 08:36:57
Postat av: Ylva

Tack fina du för att vi har fått följa dig längs vägen! Fortsätter att finnas bredvid dig. Många många kramar till dig och dina fina pojkar

2012-06-29 @ 11:35:08
Postat av: Anna-Karin

Tack för att du delat med sig av sorgen men framför allt hoppet om livet, insikten vad som egentligen är viktigt. Ser fram emot att träffa familjen som frisk och stark!
Du borde få ner dessa ord till en bok, för att ha i den friska framtiden och hjälpa andra som har det svårt. Se bara till att få alla pengar själv ;) Du är en talang!

Stor kram från mig och min familj!

2012-06-29 @ 11:52:52
Postat av: Karin T

Önskar er allt det bästa!
Du har skrivit så fantastiskt, du har verkligen fått gåvan att skriva!
Ha det nu så skönt , och njut av livet.

2012-06-29 @ 19:27:07
Postat av: Elin

Tack för att jag har fått läsa det du har skrivit. Du skriver fantastiskt! Ge ut en bok! Stort lycka till med allt. Kram

2012-06-29 @ 19:46:41
Postat av: Catharina

Många gånger har jag gråtit när jag läst om hur ditt liv totalt vändes upp och ner av det som bara inte får hända ens barn händer. Du är stark och modig som har delat med dig av detta. Kärlek och styrka till dig och din lilla fina famij.
Catharina

2012-06-29 @ 20:03:40
Postat av: A-s

Tack. För Allt. Syns en annan dag, som min lillprins skulle sagt:)
Pannan står alltid på ;) kram.

2012-06-29 @ 21:13:10
Postat av: Anonym

Kommer att sakna dina uppdateringar. Minst en gång om dagen har jag tittat in för att läsa hur det går och hur ni mår. Samtidigt är det det bästa nyheten att du inte forsätter i detta forum. Nu behöver du,N,vi, inte denna blogg på samma sätt. Det har varit ovärdeligt att få följa detta år genom innersta tankar och känslor. Varje dag mot miraklet! Jag hoppas som alla andra att jag får följa din skrift i annat format. Genom det mest fruktansvärda har dina fantastiska ord nått en pubilk som tror på mer. Håller tummarna för att detta kan bli verklighet. Vi fortsätter att följa med och hoppas på date irl så snart som möjligt. Störta kramen!!!

2012-06-30 @ 19:44:17
Postat av: Fiffi

Fiffi skrev föregående inlägg.

2012-06-30 @ 19:45:31
Postat av: Johanna

Tack för att du har delat med dig så generöst! Tror och hoppas av hela mitt hjärta på en ljus framtid för dig och dina tre gossar!

...och du, ta vara på din gåva. Den är unik!

Massor av kramar och kärlek!

Ps. Snart dags för ett glas vin och lite fiolspelande.

2012-06-30 @ 20:30:19
Postat av: Johanna

Tack för att du har delat med dig så generöst! Tror och hoppas av hela mitt hjärta på en ljus framtid för dig och dina tre gossar!

...och du, ta vara på din gåva. Den är unik!

Massor av kramar och kärlek!

Ps. Snart dags för ett glas vin och lite fiolspelande.

2012-06-30 @ 20:30:21
Postat av: camilla

All lycka i världen är NI värda, hela familjen! Tack för att du delat med dig av er vardag, det ger oss andra lite perspektiv på vad vi igentligen klagar över...inte betyder så mycket, så som att barnen inte sover bra osv! Vad betyder det, bara våra barn är friska - ALLAS barn skall vara friska!! Kram o trevlig sommar

2012-07-02 @ 10:39:03
Postat av: Katarina i Öje

Önskar er all lycka nu och alltid! Kanske ses vi snart norröver? Kramarom till er alla!

2012-07-02 @ 15:00:47
Postat av: Mia

Tårar av både glädje och sorg har runnit ner för min kind när jag har läst dina tankar och beskrivningar om det ni har varit med om - om er resa mot det mirakel som vi alla har önskat ska slå in. Och nu har tiden kommit - tiden att ta tillvara på detta mirakel. Jag och min familj fortsätter att följa er resa och önskar er all lycka ... Njut av sommaren! KRAMAR

2012-07-03 @ 11:20:40
Postat av: Elinor

Dina ord har varit magiska. Dina beskrivningar så verkliga att det gjort ont i min egen själ när jag läst vad ni gått igenom. Många tårar och ibland små leenden av glädje över dina ord. Mitt i allt det fruktansvärda och tunga så har du ändå med glimten i ögat fått fram många fina beskrivningar över hur ni har fångat ögonblick av glädje i vardagen. Du är fantastisk Katarina! Dina pojkar är fantastiska! Jag hoppas så innerligt att det bara är den ljusa vägen fram till ordet Frisk kvar på denna resan. Du har lärt mig mycket genom dina ord och jag hoppas precis som övriga som skrivit ovan att du en dag kommer att skriva den där boken om Miraklet. Boken som kan ge andra barn, föräldrar och anhöriga runt omkring hopp och styrka att ta sig igenom det fruktansvärda. Vi ses snart! Sommarkramar till dig och din fina familj!

2012-07-04 @ 10:12:27
Postat av: Anonym

Stort lycka till i framtiden!

2012-07-05 @ 11:13:22
Postat av: B

Jag är glad att den här dagen har kommit...att den här delen av resan är slut. Det har varit härligt och smärtsamt att följa er och läsa det du skriver...för du skriver på ett fantastiskt sätt! Jag/vi finns här alltid...
Det kommer bli bra!!!!!
Kram/ Elsa, Nora & Britta

2012-07-07 @ 10:18:52
Postat av: Janne

Nu har det sjunkit in lite. De första veckorna gick jag runt och bubblade lite av glädje. Nu mera en känsla av självsäker värme att det helvete ni levt mitt i är slut. Det är nästan en ännu skönare känsla.


Även jag har plågats med er när saker varit nattsvart och hoppats när ljusglimtarna skymtat ibland. Konstigt nog har jag hela tiden känt att allt kommer att ordna sig, kanske beror det på vad du förmedlat. Hoppet och kämpaviljan har hela tiden funnits mellan raderna.

Jag har två kompisar som skriver med överjordisk begåvning. Du och en vän som befunnit sig i krig. Kanske stämmer det att ord utan erfarenhet bara blir ord?

Nu tycker jag vi ska ta den där festen vi pratade om. Hör av dig när du känner dig redo.

Stora kramar!!! Janne

2012-07-09 @ 18:33:12
Postat av: Ola

Bästaste Katarina. Med klump i halsen har jag läst dina fina beskrivningar av en värld som vänts upp och ner, tumlats runt och nu är dags att återuppta. Hoppas vi ses snart igen och att ni skämmer bort er själva rejält för det är ni verkligen värda!

2012-08-02 @ 13:42:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0