Det finaste av kort

Alltså. Jag har knappt sovit inatt. Då blir det inget bra av att möta sladdrande strålsköterskor. Som över en höft kastar fram. Har dom pratat med er om Uppsala?

Öh? Korrigerade tröttheten och förtydligade mig: Nej. Det har dom inte men tycker dom att det ska göras får dom nog snabba på eftersom vi snart är klara med strålningen... Öh, svarade sköterskan tillbaka. Jag ska höra mig för! Ja gör du det, säger en dov ångermanländsk röst. Som visar sig vara min.

Irriterad. Jag kan knappt acceptera situationen som den är. Att utsättas för misstag? Protonstrålningen i Uppsala som ska vara unik i sin sort och som begränsar skadorna. Kom inte dragandes med den Nu... Inte när vi redan fått höra att den inte går. Spekulationer, är så svåra att utsättas för. Antar att sanningen är hemsk nog som den är. Småluckorna. Av andra möjligheter. Är dom kanske en liten aning hånfulla? För den som inte tycker sig ha... Vägval, spekulationer. Tillhör en välfärd vi inte längre har. Uppsala. Ligger nog kvar där det ligger. Långt bort. För min skatt har just skrivit sitt första "Grattis mamma" på ett kort. Det vackraste jag sett.


Kommentarer
Postat av: Elinor

Stor kram till dig och N!

2012-03-27 @ 13:58:40
Postat av: Catharina

Grattis på födelsedan min vän. Kramar i massor. Om Uppsala blir aktuellt så får jag krama dig på riktigt. Ni är alltid välkomna till oss. Cathis Mörk

2012-03-27 @ 20:38:39
Postat av: Ammie

Grattis på födelsedagen lite i efterhand. Många kramar från oss, vi tänker på er hela tiden.

2012-03-28 @ 00:37:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0