En magisk plastpinne

Jag sitter med ett trollspö i min handväska. Det samsas med en spypåse och en frukostmuffins. Fullständigt obekymrade om varandras närvoro. Ligger dom där och väntar.

Kunde inte låta bli. Att vara sådär vuxenjobbig. Nyfiken på hur tankarna såg ut. Frågade vid tandborstningen vad som varit det allra bästa med den här spännande bortahelgen? Tankfull tystnad sedan svaret: Att prata.

Det allra bästa för en snart femårig liten stor. Har varit att få prata. Oavbrutet. Med en lika litenstor vän. Utan vuxna. Prata prata prata och prata lite till. Så mycket som behöver pratas om som inte vi vuxna kan. Lika bra. Och jag sitter här med trollspöt i väskan. Hör snabba steg... Avbrott i tankarna. För nu har jag åter igen fångats av den klarsynta strålläkaren. Som sett mig i den stora huvudentrén. Hon som inte låter mig sitta själv mot väggen utan kommer fram och frågar hur det är. Pratar om att dom ju hoppas få bort allt! Och klappen på axeln, skorna bort. Och jag sitter varm rörd skakig. Med trollspö och handväska. I en kallblåsig men ändå. Vår i staden.


Kommentarer
Postat av: Fiffi

Härligt att ni fick en bra helg!

Ta orden- får bort allt- och lägg dem tillsammans med den lånade magkänslan. Kanske kan de tillsammans ge lite extra hopp och styrka. Hoppas på ytterligare IRL träff inom kort. Kram

2012-03-19 @ 09:34:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0