Ljudet av en pyramid

Alltid först ut i köket. Kaffet blir starkt. En pappa kommer ut och sniffar. Ler när jag visar att det är mycket svart. Olika språk men samma smak. En sköterska blir sugen. Hon gillar också starkt.

Jag fylls av längtan efter mitt gamla pausställe. Det böjda rum som delades av många. Vid den långa kajen inne i stan. Inte alla gillade mitt kaffe där men några. Fast. Jag hade ju sällan tid att följa schemat som styrde vilka som skulle ordna... Trots den svåra vintervår som varit, märker jag då och då. Att jag börjat arbeta igen. Här. Inne i Barnsjukhusets myller av människor.

Favoriten vet hur måendet ska testas. Hon har försökt och försökt, hela helgen. Och äntligen. Han ligger tyst i sin säng men blir glad på riktigt när muggarna staplas i pyramid. Balanseras högst upp på dörrkarmen. Samtidigt som larmklockan trycks in!

Jag är lite pirrig. Ronden är de som kommer nästa gång. Med provsvar och muggskrammel.


Kommentarer
Postat av: Robert

Skönt att ni hinner med lite bus mellan varven.
Hemma hos oss har jag lite sama typ av jobb som dig, jag är den busiga pappan som får barnene att skratta/skrika av allt röj.
När jag är hemma får man hoppa i mamma 6 pappas sämg men inte gärna när mamman är hemma DÅ kan det bli livat :)

Tror jag ska stapala lite muggar ikväll efter mitt riktiga jobba är slut för dagen.

KRAM

//Robert

2013-04-10 @ 10:59:34
Postat av: Frida

Håller tummar och tår för en bra rond och fler hallonbåtar. Våren är här och jag hoppas att den har bra nyheter med sig. Kraaaaaam

2013-04-10 @ 11:23:47
Postat av: B

Saknar er & längtar efter er....håller en tumme
för en bra rond.
Kram

2013-04-10 @ 17:29:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0