Morgongung

En discodansande pyjamaskille vid frukostbordet. Han som är uppvuxen med P3. Morgonpigg radioförtjusad. Släktskadan är spikrak. Hur ska jag klara mig utan honom.

Fastän dagen är tidig och full av tecken på att den ska bli bra. Fylls jag av fula ord. Svär tyst. Där jag nu lämnats ensam vid köksbordet. Samtidigt som skrattet och småpratet fortsätter i ett annat rum. Och på radion sjunger en ung om att Du är den vackraste jag mött. Du har väckt upp det jag trott var dött... Bortom rum och tid. Popklyschor men ändå. Det går inte att hitta något finare. Än den här glada rumpviftaren.


Kommentarer
Postat av: Märy

Ofta säger vi andra runt om att vi naturligtvis inte kan förstå hur ni känner - på riktigt. Vi kan bara försöka sätta oss in i er situation och hur overkligt olidlig den är. Men idag känner jag att jag förstår precis hur det känns att sitta vid ditt frukostbord med glad och dansig kille i köket. Jag känner det i hela kroppen och jag tänker samma fula ord som du. Jag önskar så innerligt att ni bara fick njuta av en glad och bra dag men förstår samtidigt hur omöjligt det blir när nästa tanke hamnar på - sen. När du frågar dig hur du skall klara dig utan får du tänka på läkaren som sa att det gör ni på något sätt. Ni kommer att klara det. Och vi kommer vara med tätt bredvid. Och rumpdansen kommer bli ett ljust och fint minne som sakta gör mindre och mindre ont och slutligen bara blir en fin och underbar skatt i minnet. Att plocka fram för att minnas och fira Nils den underbare!

2013-01-04 @ 10:32:34
Postat av: Sofia

Oftast när jag läser dina ord o tänker på er situation så blir jag ledsen o förtvivlad...men ibland blir jag riktigt arg istället. Jag vet att inget av detta hjälper...men jag blir bara så förbannad på att livet är så himla orättvist...arg över att det ska behöva vara så. Säger blä och fy och tvi och fuck cancer.

2013-01-04 @ 12:38:18
Postat av: Anonym

Imorgon vill jag se rumpdans LOVA ;o)

2013-01-04 @ 13:12:40
URL: http://www.helenak.se
Postat av: Anna-Karin

Vackra pojke-vackra mamma!

2013-01-04 @ 15:14:55
Postat av: mari

jag önskar så att man kunde förändra saker och ting. FUCK CANCER.

2013-01-05 @ 22:41:32
URL: http://www.mizztrix.dinstudio.se
Postat av: Sofia

Kram. Fuck cancer! Denna jävla orättvisa!!

2013-01-05 @ 22:58:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0