Arg

Skäller. Alldeles för vass röst. Ingen i den här familjen lyssnar eller följer den tonnivån. Men ändå kommer den, överraskar oss alla. Igår fick jag den stora att gråta. I morse gick den lite kortare samma vända. Kort kraftig explosion över en röd favoritbil. Som är samma men fel ändå. Lång tid av spänning både bakåt och framåt. Naturen som hjälper till, utbrottar.

Efter tidknapp dagislämning innan sjukhus ringer den allra längste. Säger Hej. Vi åker själva. Du ska nog stanna hemma idag. Men du får inte göra något. Inte plocka. Inte greja. Inte skriva. Inte prata med någon. Bara vara och andas ut. Läsa lite.

Vi är ganska bra på att se varandra. Och det där skällandet. Jag känner mig faktiskt en aning piggare nu. Den unkna luften behövde släppas ut. Förlåt mig barn. I morgon är mamma som vanligt igen.


Kommentarer
Postat av: B

Det är tillåtet att bli arg, även för dig! Barnen förstår och förlåter snabbt. Kram

2013-06-03 @ 17:36:42
Postat av: A-K

Du är människa, ingen robot. Och du är bästa mamman för dina små pojkar!

2013-06-03 @ 17:59:33
Postat av: Ingalill

Alla mammor måste skälla ibland. Bara sunt och viktigt att visa att det finns gränser för vad man orkar/kan. Barn förstår... hjärta till dig och dom tre

2013-06-03 @ 21:02:52
Postat av: Lena

Vet du kanske är du lika arg imorgon och det är okej, För fy för i h-vete vad du har rätt att vara arg. Ut med det. Förklara för prinsarna och säg förlåt när det riktas fel. Men var arg. Det är bra och nödvändigt.

Alla kramar i världen.

Fuck cancer!

2013-06-04 @ 07:17:23
URL: http://levamedsorg.blogspot.com
Postat av: Anonym

Du lever det är bra! Mitt i allt det onormala
reagerar du så normalt...
Tänker mycket på er. En stor bamsekram
till er alla. Ragnhildur

2013-06-11 @ 22:58:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0