Han står för hopp

Oron över vad som snart kan komma slår ner hårt och plötsligt. Nästan så att det känns konstigt att ingen i närheten såg den komma. Men det enda som syns är en irrande varelse i en mataffär. Hon verkar ha en lista i sin hand men allt hon plockar till sig från hyllorna ställs tillbaka. Korgen innehåller nästan bara bröd. Bacon. Överlevnadsmat.

Jag ser ingen av dem jag möter, har all koncentration på min egen huvudröst. Nästa vecka. Vi kommer kanske inte att kunna äta något nästa vecka. Lika bra att låta bli att köpa hem, allt blir ändå bara förstört. Och vi kommer ännu en gång behöva andras hjälp för att få i oss mat.

Hemma möts jag av ett legobygge följt av några ovanliga ord. Ett lasersvärd med en fisk i ena änden och många fina färger. Att vistas i en annan miljö, utanför sjukhus och utan sina föräldrar, det gör honom gott.

Vi är många som behöver få ha den här pojken kvar hos oss. Han står för mycket.


Kommentarer
Postat av: Agi

Så outhärdligt svårt. Ändå måste man igenom. Hoppas, hoppas och håller alla fingrar.
Varma tankar
En mormor

2013-09-04 @ 21:47:40
Postat av: Mia

Mina tjejer har övertygat mig om att älvstoft är lösningen ... jag ber älvorna att sprida sitt magiska stoft ... över hela er familj ... för att ge styrka ... och hopp. KRAM

2013-09-05 @ 10:05:12
Postat av: MiaE

Följer din blogg sedan en tid tillbaka och känner nu att jag måste tala om hur fantastiskt du skriver! Du har en förmåga att på ett jättefint sätt förmedla detta hemska som ni går igenom.
Jag har aldrig träffat dig eller Nils, men jobbade för några år sedan med "den långe". Jag håller alla tummar och tår för att ni ska få behålla Nils så länge det bara går - allra helst tills ni alla är gamla och grå.
Kram Mia

2013-09-05 @ 15:50:48
Postat av: Lina E

Mina tankar är hos er ofta, följer dig och fina familjen på bloggen och frågar dem här hemma som vet, hur det är. Som så många andra håller jag tummarna hårt, hårt, hårt. Krama småkillarna och ta hand dig, om er!
Kram från mig och min grabbfamilj.

2013-09-05 @ 22:30:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0